Burek sa mesom na Kaleniću 1.000 dinara! "Je l' sa kavijarom ili šta?"

15.02.2024

18:58

1

Žena je ispričala da nije gledala cenu i da je naručila četvrtinu sa mesom i osminu sa sirom

Burek sa mesom na Kaleniću 1.000 dinara! "Je l' sa kavijarom ili šta?"
Ilustracija - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Jedna čitateljka sa Voždovca podelila je svoje iskustvo nakon posete pekari kod Kalenić pijace, gde je bila iznenađena visokim cenama bureka. Naime, za četvrtinu bureka sa mesom, 250 grama bureka sa sirom i jedan jogurt, naplatili su joj čak 720 dinara. 

"Još nikad nisam ušla u pekaru i pitala koliko košta burek", izjavila je čitateljka, ali je situacija u ovoj pekari promenila njen pristup. Kilogram bureka sa mesom staje čak 1.000 dinara, dok je burek sa sirom, simbolično, za 200 dinara jeftiniji, rekla je ona za "Telegraf".

- Palo mi je na pamet, ko još prodaje burek na grame, iseci četvrtinu pa koliko je, rekoh - dodaje. Naposletku, to zadovoljstvo ju je koštalo tačno 720 dinara.

Profimedia
 

Žena je ispričala da nije gledala cenu i da je naručila četvrtinu sa mesom i osminu sa sirom. Kada je saznala ukupan iznos od 720 dinara, ostala je zapanjena.

- Sestra se zapitala 'je l' ovo burek sa kavijarom' ili šta? - šali se malo ova Voždovčanka, koja je u bureku uživala, ali je pitanje da li će se opet vratiti baš u ovaj lokal.

Pored toga, nedavno smo izvestili o tome da neki Beograđani bez 2.000 dinara ni ne ulaze u pekaru, dok za osnovne namirnice u prodavnici potrebno izdvojiti i do 3.000 dinara

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike