U četvrtak planirana isključenja struje: Delovi ovih sedam opština biće u mraku

05.02.2024

16:53

0

Autor: M.M.

Zvezdara, Palilula, Grocka...

U četvrtak planirana isključenja struje: Delovi ovih sedam opština biće u mraku
Copyright Pixabay

Elektrodistribucija Srbije najavila je da su za četvrtak, 8. februar, planirana isključenja struje u pojedinim delovima sedam beogradskih opština.

Kako navode, na teritoriji opštine Zvezdara 8. februara će u 8.30 ujutru bez struje ostati žitelji Ulice Milana Gligorijevića, Stražarevske kose, kao i stanovnici Velikog Mokrog Luga u delu Cvetanove Ćuprije, Jovijanove, kao i Mitkov kladenac i Vladimira Ćorovića. Isključenje će trajati do 13 časova.

Bez struje će istog dana od 9 do 13 časova biti žitelji ove opštine u delovima ulica Blice i Stari Vinogradi.

Od 10 do 16 časova planirano je isključenje u palilulskom naselju Kovilovo, dok će delovi dve ulice u Borči - JNA i Ratnih Vojnih invalida biti bez struje u periodu od 9 do 15 časova.

Na Paliluli će u intervalu od 8.30 do 11.30 biti bez struje i deo Danteove ulice, kao i Ulica Garsije Lorke.

Pixabay
 

Na Voždovcu će od 8.30 do jedan čas bez struje biti žitelji dela Ulice Vojvode Stepe, kao i Božićne ulice, Ulice Jasmina, Kovačke, Prolećne ulice, Remetinske, Tekeriške, Ubske, Voćarske kao i ulica Stare porte i Topole.

Takođe, planirana su isključenja i za deo Kumodraške ulice i to od 10 do 11.30, kao i u naselju Ripanj u ulicama Bela Zemlja, Brđanska, Put za Grujičiće, Put za Kalajdžiće, put za Klenje, Put za Kovanluk, Put za Pavićevac, Put za Trešnju, Srednji Prnjavor, Stanojlovića kraj i Železnička Stanica Klenje u periodu od 8.30 do 15 časova.

U ovom intervalu će na Voždovcu bez struje biti i Ozrenska i Vidska ulica.

Na Rakovici će bez struje od 13 do 14.30 časova biti deo Borske ulice. Deo Ulice Ratarski put u zemunskom naselju Altina će biti bez struje u periodu od 9 do 14 časova.

U Zemunu su u intervalu od 10.30 do 11.30 biti Ulica Nikole Suknjarevića Prike, kao i delovi ulica Dalmatinske zagore i Stanka Tišme u naselju Batajnica.

Na teritoriji ove opštine će u periodu od 8.30 do 10 bez struje biti i delovi ulica Cara Dušana, Branka Pešića i Slavonska. Isključenja su planirana i u surčinskom naselju Progar u delu Ulice Vlade Obradovića Kamenog u periodu od 9 do 14 časova.

Kada je reč o opštini Grocka, u četvrtak će od 9 do 15 časova bez struje biti delovi ulica 29. novembra i Maršala Tita.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike