Prolaznici našli devojčicu u potpuno alkoholisanom stanju na Kalemegdanu! Odmah pozvali Hitnu pomoć

14.01.2024

10:26

0

Devojčica je prevezena na Odeljenje za toksikologiju, zatečena je od strane slučajnog prolaznika. Šta da kažem... Treba obratiti pažnju na decu - izjavila je doktorka Mirković

Prolaznici našli devojčicu u potpuno alkoholisanom stanju na Kalemegdanu! Odmah pozvali Hitnu pomoć
Copyright Profimedia

Lekari su noćas, za doček Srpske Nove godine imali poprilično posla. Kako je navela doktorka Olja Mirković dežuralo je šest ekipa, a najviše problema bilo je sa maloletnicima u alkoholisanom stanju.

-Bilo je 113 intervencija, 26 na javnom mestu i to su uglavnom problem pravili tinejdžeri u alkoholisanom stanju - rekla je doktorka za RTS i dodala da su alkoholisani bili i dečaci i devojčice starosti od 13 do 15 godina.

Kako je istakla posebno je iznenadio slučaj maloletne devojčice u alkoholisanom stanju, koju je prolaznik slučajno pronašao na Kalemegdanu i prijavio.

Printscreen/RTS
 

 

- Devojčica je prevezena na Odeljenje za toksikologiju, zatečena je od strane slučajnog prolaznika. Šta da kažem... Treba obratiti pažnju na decu - izjavila je doktorka Mirković.

Takođe, bilo je i obračuna hladnim oružjem, odnosno noževima. 

Kako je istakla to se dogodilo na tri različita mesta u gradu.

Jedan od povređenih je, takođe, maloletnik, dečak od 17 godina, koji je nakon saniranja povrede prebačen u Urgentni centar.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike