Zimske čarolije u Ugrinovcima! Deca sela na gume, a onda ih kvadom provozao po snegu: "Ovo su uspomene koje se pamte čitav život" (VIDEO)

09.01.2024

21:03

0

Autor: M. Vu.

Mnogi korisnici su pak negodovali da je ovo suviše opasna igra na snegu, ali je bilo daleko više onih koji su bili oduševljeni

Zimske čarolije u Ugrinovcima! Deca sela na gume, a onda ih kvadom provozao po snegu: "Ovo su uspomene koje se pamte čitav život" (VIDEO)
Deca u Ugrinovcima uživaju u zimskim čarolijama - Copyright printscreen/Instagram Moj Beograd

Zimske čarolije u Ugrinovcima! Ovako je opisan video koji se pojavio na društvenim mrežama koja pomalo vraća u detinjstvo. Naime, vozač kvada je  provozao kroz beogradsko naselje čak čestoro dece koji su bili zakačeni pozadi i sedeli na gumama.

Ovaj prizor, koji je pomalo podsetio na čaroliju zimskog perioda i detinjstva, prikazuje veselu i bezbrižnu atmosferu dok deca uživaju u avanturi na kvadu.

 

 

Mnogi korisnici su pak negodovali da je ovo suviše opasna igra na snegu, ali je bilo daleko više onih koji su bili oduševljeni.

"Prelepo ovo su prave uspomene koje se pamte za čitav život.","Napokon da se kvad koristi u pametne svrhe, a ne za lokalno pokazivanje raji ko da će drugi imati išta bolje misljenje o tebi. Ovako brate nek je veselo i uzivajte.", "Ja sam moju decu tako sankao po Grockoj. Zakacim za kuku, a peglica samo prede pre je i bilo snega ovo sad je tuga.", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike