Specijalno novogodišnje izdanje "Beogradskog noćnog marketa" sutra na pijaci "Skadarlija"

28.12.2023

15:24

0

Posetioce očekuje raznovrsna ponuda zdravih i kvalitetnih namirnica

Specijalno novogodišnje izdanje "Beogradskog noćnog marketa" sutra na pijaci "Skadarlija"
Copyright Beoinfo

Zimski "Beogradski noćni market" održaće se sutra na pijaci „Skadarlija” od 18 časova do ponoći, u organizaciji Najjačih ukusa Srbije, saopšteno je iz „Gradskih pijaca”. 

Ova jedinstvena manifestacija okupiće male porodične radionice, zanatlije, dizajnere, umetnike i ugostitelje na najvećem festivalu hrane, pića i dizajna.

Specijalno novogodišnje izdanje „Beogradskog noćnog marketa” obeležiće praznična atmosfera uz gastronomske ponude, koje će zadovoljiti svačiji ukus, i kreativne dizajnerske proizvode, idealne kao poklon za predstojeće praznike. 

U subotu, 30. decembra, ponuda na pijaci „Skadarlija” biće bogatija. Svi posetioci ove pijace, pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi za novogodišnju trpezu. 

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike