Nema bahatije! Drama na Bulevaru: Prvo preprečio put tramvaju, pa umalo nije pregazio ženu na pešačkom, a onda odšetao (VIDEO)

27.12.2023

21:00

0

Autor: M. Vu.

Nakon ovog rizičnog poteza, vozač je ostavio svoj automobil i odlučio da pobegne s mesta događaja

Nema bahatije! Drama na Bulevaru: Prvo preprečio put tramvaju, pa umalo nije pregazio ženu na pešačkom, a onda odšetao (VIDEO)
Vozač napravio haos u Bulevaru kralaj Aleksandra - Copyright Instagram/Printscreen/serbilive_beograd

Prava drama se odvijala večeras na Bulevaru kralja Aleksandra kod Đerma kada je jedan vozač izazvao opasnu situaciju za pešake i putnike tramvaja. Vozač je prvo preprečio put tramvaju, a zatim je, ne obazirući se na sigurnost, uleteo preko pešačkog prelaza, jedva izbegavajući da pregazi ženu.

Nakon ovog rizičnog poteza, vozač je ostavio svoj automobil i odlučio da pobegne s mesta događaja. Međutim, brza reakcija bicikliste iz Wolta i nekoliko prolaznika sprečila je veće posledice. Uspevši da zaustave vozača, biciklista i nekoliko prisutnih građana uspeli su da ga zadrže na mestu događaja.

 

 

Iako je došlo do sukoba između bicikliste iz Wolta, drugog mladića i vozača koji je izazvao incident, vozač se nije činio previše uznemirenim situacijom koja se odvijala oko njega.

Policija je brzo stigla na mesto događaja i preuzela kontrolu nad situacijom. Detalji o motivima ovakvog ponašanja vozača još uvek nisu poznati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike