Kuda za vikend u Beogradu: Pogledajte koji događaji će obeležiti predstojeće dane u prestonici

23.11.2023

18:45

0

Autor: L. Đ. T.

Izložbe, sajmovi, festivali

Kuda za vikend u Beogradu: Pogledajte koji događaji će obeležiti predstojeće dane u prestonici
Beograd - Copyright Profimedia

Vikend pred nama biće pun zanimljivih događaja, a portal 24sedam za vas je izabrao neke u kojima ćete sigurno uživati.

Muzej grada Beograda - svake poslednje subote u mesecu posetiocima je omogućen besplatan ulaz u sve muzeje. Za više informacija posetite sajt Muzeja grada Beograda.

Cirkus Medrano - naselje Medaković kod Plavog mosta - ugao Vojislava Ilića i Mokroluške. Posetioci imaku priliku da posete cirklu ovog vikenda od 17 i 19 časova.

Moje telo - moje delo - Interaktivna izložba za decu. Prolazeći kroz izložbene zone deca će naučiti kako naše telo funkcioniše, uključiti se u brojne aktivnosti i dobro zabaviti. Izložba se održava u subotu i nedelju u Beo tržnom centru od 12 do 20 časova.

Velikani srpske arhitekture - Ove subote upoznajte se sa najznačajnijim arhitektonskim ostvarenjima autora koji su ostavili dubog trag kako u zemlji tako i širom sveta. Manifestacija se održava u Biblioteci grada Beograda.

Pijačni "Karavan zimnice" seli se ovog vikenda, 25. i 26. novembra, na pijacu "Palilula". Pored svežeg voća i povrća, svi posetioci pijace „Palilula” imaće priliku po pristupačnim cenama pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike