Radovi menjaju trase javnog prevoza u Surčinu: Evo kako će saobraćati autobusi do 22. decembra!

26.10.2023

13:40

0

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta

Radovi menjaju trase javnog prevoza u Surčinu: Evo kako će saobraćati autobusi do 22. decembra!
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

Tokom izvođenja radova na asfaltiranju i uređenju Ulice braće Puhalović u Surčinu, na delu od Vojvođanske do Železničke, od 27. oktobra do 22. decembra doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne deonice zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza 603, 601N i 603N saobraćati izmenjeno, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Vozila na linijama 603 i 603N u smeru ka Ugrinovcima kretaće se trasom: Vojvođanska – Krušedolska – Udarne desetine – Železnička i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Ledinama: Železnička – Udarne desetine – Krušedolska – Vojvođanska i dalje redovnom trasom.

Na liniji 601N, vozila će u smeru ka Dobanovcima saobraćati trasom: Braće Nikolić – Krušedolska – Udarne desetine – Železnička i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Novom Beogradu trasom: Železnička – Udarne desetine – Krušedolska – Vojvođanska i dalje redovnom trasom. 

Vozila javnog gradskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta: „Krušedolska 1” (smer ka Ugrinovcima) u Krušedolskoj ulici, na poziciji ED stuba koji se nalazi u visini kućnog broja 3, odnosno oko 50 metara posle zone raskrsnice Ulice braće Nikolić i Krušedolske, i „Braće Suzić 1” (smer ka Ledinama) u Ulici udarne desetine, na poziciji ED stuba koji se nalazi prekoputa kućnog broja 9, odnosno oko 70 metara posle zone raskrsnice ulica Braće Puhalović i Udarne desetine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike