Pomahnitali vozač namerno udario mladu majku sa bebom u kolicima! Beograđanka Mira opisala čitav incident koji se odigrao na Autokomandi

18.10.2023

20:32

0

Živim tu u ulici i čula sam vrisku - rekla je ona

Pomahnitali vozač namerno udario mladu majku sa bebom u kolicima! Beograđanka Mira opisala čitav incident koji se odigrao na Autokomandi
Incident u Oblakovskoj ulici - Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

"Mlada žena je ležala na ulici, noga joj je bila povređena, nije mogla da ustane", ovako je opisala Beograđanka Mira incident koji se dogodio danas u Oblakovskoj ulici, na Autokomandi, kada je zasad neidentifikovani vozač automobilom udario K. K. (20), koja je gurala kolica sa bebom, a potom se vratio u rikverc i srušio kolica, nakon čega je pobegao sa lica mesta. 

Čitav incident dogodio se pred očima Mire, koja je opisala šta se tačno dogodilo u Oblakovskoj ulici. 

- Živim tu u ulici i čula sam vrisku. Ta mlada žena ležala je na ulici, noga joj je bila povređena, nije mogla da ustane. Rekla mi je da se zove K. K, a kako sam videla, kolica sa bebicom su bila prevrnuta. Srećom, pa je dete bilo vezano i nije ispalo, ali je plakalo na sav glas. Cela scena je bila užasna - opisala je ova Beograđanka, koja je bila jedna od prvih koja je pritekla u pomoć povređenoj majci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako ona kaže, u početku je mislila da je bila neka nezgoda, međutim, žrtva joj je rekla da ju je vozač automobila namerno udario kada je prolazio pored nje. 

- Mlada žena mi je rekla da se vozač namerno "očešao" o nju kada je prolazio. A, potom je stao, krenuo nazad i udario kolica sa bebom. Ne mogu da verujem, kakav je to čovek? Prepoznala ga je, rekla je da je to njen komšija iz naselja Medaković 2. Navodno se nešto posvađao sa njenim mužem. Pa, i da se posvađao, zašto se sveti ženi i detetu? To je strašno - rekla je potresena Mira.

Srećom ceo događaj je, sticajem okolnosti, videlo i nekoliko ljudi iz ulice, koji su dali opis automobila koji je udario majku, pa je policija brzo reagovala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike