"I ovo naša deca gledaju"! Devojka usred Beograda skida donji veš u kabrioletu, a onda ga baca na ulicu (VIDEO)

18.10.2023

13:05

0

Autor: M. Vu.

Jedan od korisnika je napisao: "Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali"

"I ovo naša deca gledaju"! Devojka usred Beograda skida donji veš u kabrioletu, a onda ga baca na ulicu (VIDEO)
Devojka usred bela dana skida donji veš u kabrioletu - Copyright Twitter

Šokantan video-snimak nastao u Beogradu izazvao je ogorčenje i negodovanje na internetu. Snimak prikazuje devojku u skupocenom kabrioletu kako, uživajući u vožnji gradom, usred bela dana skida i baca svoj donji veš na ulicu.

Reakcije na društvenim mrežama bile su burne, sa komentarima koji osuđuju ovakvo ponašanje i pozivaju na bolje vaspitanje mladih.

Jedan od korisnika je napisao: "Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali."

Na snimku se vidi devojka na suvozačevom mestu, obučena u suknjicu, kako tokom vožnje skida donji veš, zavrti ga i baca na ulicu. Incident se dogodio usred bela dana, u Beogradu na vodi, i izazvao je šok i nevericu kod prolaznika.

 

 

Roditelji tinejdžera su posebno zgroženi ovim incidentom i, kako kažu, veoma su zabrinuti za budućnost svoje dece. 

"I ovo naša deca gledaju... i prihvataju kao model ponašanja. Klinci reperi još više pojačavaju to ludilo, samo poslušajte tekstove tih pesama. Jezivo", "Još jedan gadan virus na slobodi", "Ovaj koji je, verovatno dogovoreno, snima nije ništa manji sm**d. Sram je bilo! Izgubila je obraz svojih predaka. Jadni roditelji ove devojke", "Tako mlada a takvo ponašanje, dokle smo stigli", "Ovo ne znam ni kako da nazovem! Budi bog s nama šta smo kao društvo dozvolili. Da nam ovakve izopačenosti postanu normalna pojava", "Je l' može neka prijava da padne?", samo su neki od komentara koji odražavaju oštru reakciju javnosti na ovaj incident.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike