Opšti cirkus na beogradskoj liniji 601, devojka napala deku sa štapom: "Teraj se matori, neću da ti ustanem" (VIDEO)

16.04.2023

23:55

0

Autor: M. Vu.

Večeras se u Beogradu na liniji 601 dogodila prava drama, kada je u autobus ušao stariji gospodin, a mlada devojka nije želela da mu ustupi mesto

Opšti cirkus na beogradskoj liniji 601, devojka napala deku sa štapom: "Teraj se matori, neću da ti ustanem" (VIDEO)
Burno na liniji 601 - Copyright Foto:Printskrin/Serbia Live - Beograd

Večeras se u Beogradu na liniji 601 dogodila prava drama, kada je u autobus ušao stariji gospodin, a mlada devojka nije želela da mu ustupi mesto, uprkos tome što su prva mesta rezevisana za starije ljude, trudnice, osobe s decom i invalide.

Svađa je bila žučna, a snimak se pojavio na FB stranici "Serbia live Beograd rezerva". 

- U autobusu 601 pre desetak minuta "gospođica" u crnoj jakni nije htela da ustane čoveku od 89 godina koji hoda sa štapom. Nakon što je čoveku pretila sa "Teraj se matori, neću da ti ustanem, nemoj da te hapsim", gospođa sa plavom kosom joj je skrenula pažnju na ponašanje, na šta je devojka krenula da je snima i plazi joj se, kao i da joj preti policijom. Žena je pozvala policiju i nakon toga počela da snima, na šta je ta persona krenula da urla na ceo bus kako mi nemamo pravo nju da snimamo i da ćemo svi dobiti krivične tužbe jer je "maltretiramo". Vozač ništa nije uradio, policija takođe, a mnogo jaka riba je izašla kod Sava centra - piše u objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike