Noć u Beogradu: Poginuo muškarac kada ga je udario voz na Novom Beogradu!

14.10.2023

07:20

0

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 131 put

Noć u Beogradu: Poginuo muškarac kada ga je udario voz na Novom Beogradu!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Muškarac star oko 45 godina poginuo je sinoć oko 20.18 časova kada ga je udario voz na pruzi kod hotela Holidej in na Novom Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Muškarac je zadobio povredu šake kada je uboden nožem jutros u 5.40 sati u Ulici cara Dušana kod Skroz dobre pekare i prebvezen je u bolnicu u Zemunu.

U Beogradu su se tokom noći dogodile još tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno sedam osoba, od kojih dve teško. Devojka od 19 godina zadobila je teške povrede kada je oborena sinoć oko 19.20 časova u Dragoslava Srejovića kod broja 26 i prevezena je u Urgentni centar.

Ženska osoba od 26 godina teško je povređena nakon pada sa motocikla na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića i prebačena je u Urgentni centar. Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu kod pumpe oko 20.42 časa, od kojih su četiri zbrinute na licu mesta, a žena od 34 godine prebačena je u bolnicu u Zemunu.

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 131 put, od toga je bila 21 intervencija na javnim mestima. U toj službi navode da su tokom protekle noći imali pune ruke posla i da je bila izuzetno teška.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike