Radovi prave karambol na Novom Beogradu: Evo koji autobusi menjaju trasu

10.10.2023

17:45

0

Autor: L. Đ. T.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog prevoza

Radovi prave karambol na Novom Beogradu: Evo koji autobusi menjaju trasu
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštavaju da će zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici partizanske avijacije na Novom Beogradu, na delu od novoizgrađenog kružnog toka kod SRC-a „11. april” do novoizgrađenog kružnog toka kod objekta Tržnog centra „Okov”, u četvrtak i petak, 11. i 12. oktobra, doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Takođe, kako je navedeno iz ovog gradskog sekretarijata, od 13. do 14. oktobra će zbog radova biti promenjen rad linija javnog prevoza na delu od novoizgrađenog kružnog toka kod objekta Tržnog centra „Okov” do Ulice Blagoja Marjanovića Moše.

Tokom izvođenja radova, Ulica partizanske avijacije biće zatvorena za saobraćaj, pri čemu će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  •  vozila na linijama 74, 75, 612, 708 i 75N, u oba smera, saobraćaće Bulevarom Zorana Đinđića, ulicama Tošin bunar, Nikole Dobrovića i dalje redovnim trasama;
  • na liniji 76, vozila će u oba smera saobraćati ulicama Studentskom, Žorža Matea do KBC-a „Bežanijska kosa” (bez svraćanja u JKP „Zelenilo – Beograd”).

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog prevoza, navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike