Jako nevreme paralisalo Beograd: Automobili zarobljeni u vodi, ulice potpuno potopljene, tramvaji stoje na Banovom brdu (VIDEO)

24.09.2023

22:27

0

Autor: Lj. S.

Najkritičnija situacija je na Altini, Zvezdari, Voždovcu, Starom gradu...

Jako nevreme paralisalo Beograd: Automobili zarobljeni u vodi, ulice potpuno potopljene, tramvaji stoje na Banovom brdu (VIDEO)
Copyright Tannjug/Sava Radovanović

Velika količina kiše sručila se večeras na Beograd, te je saobraćaj bio potpuno paralisan, a mnoga prestonička naselja su poplavljena. 

Kako je objavljeno na društvenoj mreži Instagram, najkritičnija situacija je na Altini, Zvezdari, Voždovcu, Starom gradu... 

Na auto-putu, tačnije kod Autokomane i Dušanovačke pijace vozila se kreću usporeno zbog velike količine vode koja otežava normalno kretanje po kolovozu.

Takođe, automobili u pojedinim delovima prestonice zarobljeni su u vodi.

Ništa bolja situacija nije ni na Banovom brdu i u Bulevaru kralja Aleksandra gde tramvaji stoje, a kao mogući uzrok zastoja navodi se kiša koja je formirala bare koje su zapušile tramvajske šine.

Kao i svaki put kada padnu obilne padavine, naselje Vojvode Vlahovića potpuno je potopljeno, a autobusi ne mogu da saobraćaju ovim delom grada. 

- Poplavljena ulica Vojvode Vlahovića kod okretnice 26 autobusa - piše u opisu videa.

Podsetimo, iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) danas su upozorili na pljuskove sa grmljavinom

- U naredna dva sata na području Srbije biće umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom slabog i umerenog intenziteta, uglavnom u severnim krajevima, gde se očekuju i lokalni pljuskovi s grmljavinom - piše u njihovom upozorenju. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike