Teška nesreća u Zemunu! Putnica povređena kada je autobus naglo zakočio zbog bahatog vozača koji je pobegao

21.08.2023

19:04

0

Nesreća se dogodila kada je vozač autobusa, koji se kretao na liniji 84, bio primoran da naglo zakoči zbog vozača vozila marke "mazda"

Teška nesreća u Zemunu! Putnica povređena kada je autobus naglo zakočio zbog bahatog vozača koji je pobegao
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ozbiljna saobraćajna nesreća na autobuskoj liniji 84 u Zemunu dogodila se danas posle podne, gde je putnica V. B. (72) pretrpela teške povrede usled naglog kočenja autobusa.

Nesreća se dogodila kada je vozač autobusa, koji se kretao na liniji 84, bio primoran da naglo zakoči zbog vozača vozila marke "mazda" koji je izvodio manevar pomeranja svog vozila u desnu stranu.

Prema informacijama koje su dostupne, putnica V. B. pretrpela je prelom desne potkolenice kao posledicu ovog naglog kočenja. Osim nje, još dve žene, S. R. (55) i T. B. (53), su takođe povređene u ovoj nezgodi.

Incident se odigrao u Ulici Cara Dušana, a autobus koji je prevozio putnike pripadao je prevozniku Dumeco. Vozač autobusa, državljanin Šri Lanke (38), je brzo reagovao kako bi sprečio veće posledice nesreće.

Vozač "mazde" je, nažalost, napustio mesto nesreće bez zaustavljanja, što dodatno komplikuje situaciju. Policija je pokrenula istragu kako bi pronašla i identifikovala vozača i utvrdila odgovornost za nesreću.

Bonus video:

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike