Zakazana sednica Skupštine grada: Odbornici zasedaju u ponedeljak

24.08.2021

14:53

0

Na dnevnom redu će biti i nekoliko predloga planova detaljne i generalne regulacije od značaja za razvoj grada, kao i predlozi odluka o izradi značajnih plan

Zakazana sednica Skupštine grada: Odbornici zasedaju u ponedeljak
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je sednicu Skupštine grada za ponedeljak, 30. avgust, koja će se održati u Sava centru.

Na dnevnom redu je Predlog zaključka o ispravci Odluke o završnom računu Grada Beograda za 2020. godinu, Predlog odluke o otpisu potraživanja dospelih na dan 31. decembra 2018. godine po osnovu neizmirenih izvornih javnih prihoda Grada Beograda prema Privrednom društvu kompanija „Progres” a.d. Beograd, Predlog odluke o povećanju osnovnog kapitala JKP „Zelenilo – Beograd” i JKP „Gradska čistoća”, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na rebalans programa poslovanja JKP „Beograd-put” za 2021. godinu.

Pročitajte još

Pred odbornicima je i Predlog odluke o dopuni Odluke o stalnim manifestacijama u oblasti kulture od značaja za grad Beograd, Izveštaj o napretku sprovođenja Programa zaštite životne sredine za period od 2016. do 2020. godine, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o taksi prevozu, Predlog odluke o javnom prevozu putnika u linijskoj plovidbi na teritoriji grada, Predlog strategije razvoja javnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda za period do 2033. godine, sa presekom 2027. godine, Predlog odluke o dopunama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda, kao i Predlog kodeksa ponašanja službenika i nameštenika Grada Beograda.

Tanjug/Strahinja Aćimović

Na dnevnom redu će biti i nekoliko predloga planova detaljne i generalne regulacije od značaja za razvoj grada, kao i predlozi odluka o izradi značajnih planskih dokumenata.

Pročitajte još

Sednica Skupštine Grada Beograda biće održana uz poštovanje preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike