Žena obukla venčanicu i došla u Knez Mihailovu da nađe muža, a onda je podigla transparent zbog koga "bruje" mreže (FOTO)

29.07.2023

19:37

0

Pažnju Beograđana je privukla jedna Ruskinja obučena u venčanicu koja je nosila veliki transparent sa interesantnim sadržajem

Žena obukla venčanicu i došla u Knez Mihailovu da nađe muža, a onda je podigla transparent zbog koga "bruje" mreže (FOTO)
Knez Mihajlova ulica - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

U Beogradu, svake letnje sezone, Knez Mihajlova ulica je mesto bogatog kulturnog života i raznih zanimljivih dešavanja. Posetioci često mogu uživati u nastupima muzičara, igrača, cirkuskih umetnika i slikara. Međutim, ovog puta pažnju je privukla jedna Ruskinja obučena u venčanicu koja je nosila veliki transparent na kojem je pisalo: "Oženite se Ruskinjom".

Ova neobična pojava privukla je pažnju prolaznika, a njen cilj je da upozna žene iz Rusije sa muškarcima sa Balkana, isključivo zbog ljubavi, a ne iz interesa ili potrebe za papirima. Želi da poveže ljude iz dve različite kulture kako bi stvorili snažne i iskrene veze i eventualno stupili u brak.

 

 

Njena inicijativa je nešto neuobičajeno, jer do sada nije bila uobičajena praksa za upoznavanje Ruskinja sa muškarcima iz Beograda, ali očito je odlučila da napravi presedan i pokuša na originalan način da pronađe ljubav.

Prilazilo joj je nekoliko prolaznika koji su bili zainteresovani za razlog ovog neobičnog nastupa, a ona im je kratko objasnila svoj cilj i razlog za to što radi.

Nije retkost da ljudi koriste različite načine da pronađu ljubav ili upoznaju nove ljude, ali ovaj gest Ruskinje u Beogradu svakako je privukao pažnju i izazvao interesovanje među prolaznicima.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike