Beograđani, pažnja: Tramvaji za vikend neće saobraćati Ulicom vojvode Stepe

26.08.2021

15:52 >> 17:25

0

Autor: L. Đ. T.

Ovu informaciju saopštio je Sekretarijat za javni prevoz

Beograđani, pažnja: Tramvaji za vikend neće saobraćati Ulicom vojvode Stepe
Foto 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na montaži tramvajskih detektora na kontaktnu mrežu u Ulici vojvode Stepe, od 28. avgusta do 30. avgusta, biće izmenjen režim rada linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme radova doći će do isključenja struje iz tramvajske kontaktne mreže, zbog čega neće funkcionisati tramvajski saobraćaj duž Ulice vojvode Stepe, pa će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:

tramvajska linija 9 će saobraćati na relaciji Trg oslobođenja – Blok 45 i nosiće oznaku 9L, tramvajska linija 10 će saobraćati na relaciji Kalemegdan (Donji grad) – Trg oslobođenja i nosiće oznaku 10L.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija – Banjica 2 sledećom trasom:

Trg Slavija – Bulevar oslobođenja – Vojvode Stepe – Bebelova – Baštovanska – Paunova – Banjica 2.

S obzirom na to da se od 29. avgusta u redovan saobraćaj vraćaju tramvajske linije duž Bulevara kralja Aleksandra, linija 14 će do kraja radova u Ulici vojvode Stepe saobraćati na relaciji Trg oslobođenja – Ustanička i nosiće oznaku 14L.

Pročitajte još

Privremena autobuska linija će koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno “Vračarska 1” u Baštovanskoj ulici u visini postojećeg tramvajskog.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi