Promocija porodičnih vrednosti, tradicije, istorije i kulture: Veliki broj posetilaca na manifestaciji "Beogradski dani porodice" (FOTO)

25.06.2023

22:52

0

Posetioci su imali priliku da posete 15 tematskih zona koje su postavljane od Terazija do Kalemegdana

Promocija porodičnih vrednosti, tradicije, istorije i kulture: Veliki broj posetilaca na manifestaciji "Beogradski dani porodice" (FOTO)
Copyright Beoinfo

Građani i gosti srpske prestonice u velikom broju, svih životnih dobi posetilo je drugi dan manifestacije "Beogradski dani porodice".

Posetioci su imali priliku da posete 15 tematskih zona koje su postavljane od Terazija do Kalemegdana i uživaju u bogatom umetničkom, kulturnom i sportskom programu, uz kreativne radionice, pozorišne predstave i sportske aktivnosti za najmlađe.

Grad Beograd 24. i 25. juna prvi put organizuje manifestaciju "Beogradski dani porodice" koja je proglašena manifestacijom od posebnog značaja za naš grad.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je juče, prilikom svečanog otvaranja, da je namera da manifestacija postane tradicionalna koja će u budućnosti negovati istinske porodične vrednosti.

- Promovisaće se porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudi - istakao je prvi čovek srpske prestonice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike