“Ovaj i socijalnu pomoć prima, glavu dajem!” Ima auto u vrednosti stana, a stavlja peškirić da ne plati 900 dinara (FOTO)

24.04.2023

23:32

0

Autor: M. Vu.

Da je sve uredno plaćao, ne bi mogao da vozi taj auto - jedan od korisnika Tvitera ima objašnjenje za bizarnu scenu

“Ovaj i socijalnu pomoć prima, glavu dajem!” Ima auto u vrednosti stana, a stavlja peškirić da ne plati 900 dinara (FOTO)
Porše na drumu - Copyright Unsplash

Što više para ima, veća je stipsa, često možemo čuti, a i lično se uveriti. A i da kao narod volimo više prevariti sistem, nego “leba da jedemo” i to je činjenica. Ipak ovaj momak sa poršeom je prešao igricu.

Od kada postoji “Oko sokolovo” koje naplaćuje kazne svima koji su nepropisno parkirani, naši ljudi lepe trake preko tablica kako ih kamera ne bi slikala, da im ne bi stigla kazna… stavljaju i kartone, krpe, samo da prekriju deo tablica…

Sada se na Tviteru pojavila fotografija jednog “poršea” čiji je vlasnik stavio peškirić preko tablica. U opisu fotografije piše:

- Voziš auto u vrednosti stana i onda staviš krpu preko tablice da ti ne pišu dnevnu kartu za parkiranje od 1.800 dinara (900 ako platiš u roku od 8 dana). Ne razumem, majke mi” - napisao je autor fotografije na Tviteru.

- Da je sve uredno plaćao, ne bi mogao da vozi taj auto”, jedan od korisnika ove mreže ima objašnjenje za bizarnu scenu.

“Kakav džiberski jadnik”, “Ti stvarno misliš da svi takvi likovi imaju love? Dosta njih da istreseš iz gaća nema 50 evra kod sebe”, “Ovaj ti i socijalnu pomoć prima, glavu dajem”, “Nema dalje. Nisu takvi navikli da plaćaju, takvi imaju, jer kradu i varaju. On je ponosan na sebe što je prevario sistem i time je sve rečeno”. “Nije toliko problem što je stavio krpu, veći je problem što ih niko ne sankcioniše zbog te krpe”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike