Zapalio se autobus u Grockoj: Zbog požara deo naselja Brestovik ostao bez struje, kablovske i interneta!

18.04.2023

16:41

0

Vozač autobusa je pri izlasku iz naselja primetio dim u autobusu, nakon čega ga je zaustavio i otvorio vrata da putnici izađu

Zapalio se autobus u Grockoj: Zbog požara deo naselja Brestovik ostao bez struje, kablovske i interneta!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Oko 14. časova i 30 minuta u naselju Brestovik, u opštini Grocka, zapalio se autobus SP „Lasta“.

Iako je autobus potpuno izgoreo, na sreću nema povređenih, a vatrena stihija je zahvatila i dalekovodne i optičke kablove, pa je veći deo naselja Brestovik bez električne energije, interneta i televizije.

Kako prenosi Žig info, vozač autobusa je pri izlasku iz ovog naselja primetio dim u autobusu, nakon čega ga je zaustavio i otvorio vrata da putnici izađu.

Zatim je krenuo da gasi požar, međutim, vatra je već zahvatila veći deo autobusa i vozač nije mogao da ga zaustavi. Ubrzo su došli i vatrogasci iz Grocke, sa policijom i vozilom Hitne pomoći.

Vatra na autobusu je toliko bila jaka, da se raširila i na deo privatnog voćnjaka, a izgoreli su i dalekovodni i optički kablovi između dve bandere, te je veći deo naselja Brestovik bez električne energije, interneta i kablovske televizije.

U jednom trenutku vatrogasci su ugasili požar, a zatim se vatra ponovo pojavila. Međutim, cisterna je bila prazna, te su vatrogasci morali da je dopune kako bi ponovo gasili požar.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike