Izmena režima saobraćaja u Dečanskoj i kod "Ada mola"

26.09.2020

14:14 >> 07:36

0

Izmena režima saobraćaja u Dečanskoj i kod "Ada mola"
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Radovi na montaži čelične konstrukcije pešačko-biciklističkog prelaza kod “Ada mola” vršiće se u toku ovog vikenda, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja javnog gradskog prevoza od 21 sat u subotu, do pet sati ujutru u nedelju. Takođe, tokom radova na redovnom održavanju Dečanske ulice, za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka.

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštili su da će tokom radova kod “Ada mola” doći do zatvaranja prilaza Radničkoj ulici iz Peštrovićeve, u oba smera, dok će Radnička biti prohodna u oba pravca. Na prilazu iz smera Obrenovca biće prohodna samo leva saobraćajna traka, uz razdelno ostrvo. Vozila sa linija 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 37N, 51N, 56N i E2 će u smeru od Požeške ulice do Beogradskog sajma saobraćati trasom: Požeška – Bulevar vojvode Mišića – petlja “Careva ćuprija” – Bulevar vojvode Mišića, i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom radova na redovnom održavanju Dečanske ulice, za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka i trotoar od Makedonske do Terazijskog tunela, u periodu od sedam sati ujutru u subotu, do ponedeljka u šest sati ujutru, kao i u periodu od 22 sata do šest sati ujutru, od 28. septembra do 2. oktobra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike