Na Adi obeležavanje Dana turizma uz bogat program

14.10.2020

09:45 >> 15:18

0

Autor: Tanjug

Na Adi obeležavanje Dana turizma uz bogat program
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Svetski dan turizma danas će bogatim programom biti obeležen na beogradskog Adi Ciganliji.

Na prostoru Kamen grada nalaziće se veliki kamion-bina, na kojem će se emitovati promotivni filmovi destinacija, kao i muzički program sa različitim izvođačima.

Tema ovogodišnjeg obeležavanja Dana turizma je „ Turizam i ruralni razvoja“, saopšteno je iz JP Ada Ciganlija.

Posetioce od 12.00 časova očekuje raznovrsni muzički program u kome će učestvvoati i Tamburaški orkestar „Od Baha do sevdaha“, Reinaldo Martinez Hrdnandez – Rey Beny, Duo Supertonika.

Izlagači će se na obeležavanju Svetskog dana turizma predstaviti na interesantan način kroz različite vrste aktivnosti i radionica.

JKP „Gradske pijace“ predstaviće se sa svojim izlagačima sa brojnih manifestacija koje organzuju.

Turistička organizacija Vojvodine će pored muzičkog programa prepoznatljivog za ovaj deo Srbije predstaviti celokupnu turističku ponudu Vojvodine.

TOB će predstaviti aktuelnu turističku ponudu Beograda, popularne turističke atrakcije i mogućnosti za aktivni turizam i izlete van urbanog gradskog jezgra.

JP Ada Ciganlija predstaviće na štandu promotivne materijale i VR 360 video koji na efektan način prikazuje ponudu Ade Ciganlije.

Javno preduzeće Ada Ciganlija u saradnji sa Gradom Beogradom, IMPEV i drugim partnerima organizuje prezentaciju svoje turističke ponude na štandovima kao i ponude cele Srbije i na taj način obeležava ovaj dan.

Planirano je da se na manifestaciji predstave Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, Turistička organizacija Beograda, Dunavski centar za kompetenciju i Ðerdap Travel, JKP Gradske pijace, Gradska opština Čukarica i domaćin JP Ada Ciganlija.

Celokupna manifestacija biće odražana uz poštovanje svih preporučenih epidemioloskih mera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike