Crnogorac zaustavio saobraćaj u centru Beograda na sat vremena! Bahato se parkirao, trolejbusi nisu mogli ni da maknu! (VIDEO)

08.03.2023

10:55

0

Autor: Lj. S.

Ekipe JKP "Parking servis" stigle su posle sat vremena

Crnogorac zaustavio saobraćaj u centru Beograda na sat vremena! Bahato se parkirao, trolejbusi nisu mogli ni da maknu! (VIDEO)
Crnogorac blokirao saobraćaj u Beogradu - Copyright Printscreen/Facebook/Podgorički vremeplov

Jedan Crnogorac uspeo da je blokira saobraćaj u centru Beograda na gotovo sat vremena, jer se bahato parkirao tik uz okretnicu trolejbusa na Trgu republike. 

Kako se vidi na video-snimku, objavljenom na društvenoj mreži Fejsbuk, trolejbusi su nepomično stajali u koloni, dok nisu sačekali vozača da posle gotovo sat vremena dođe do svog vozila.

Njega je preduhitrila ekipa JKP "Parking servis", koja je stigla gotovo sat vremena po pozivu, ne bi li pomerili vozilo, kako bi gradski prevoz mogao biti ponovo uspostavljen. 

U međuvremenu se pojavio i vlasnik automobila, koji je odmah počeo da se prepire sa radicima "Parking servisa" što mu odnose vozilo. 

"Prvo pravilo u saobraćaju: Crnogorac ima prvenstvo prolaza, uvijek i svuda!", "Da se ja pitam, ja bih proterao tu autobus", "Primitivac bahati", "Mogli su šoferi ovih autobusa svi zajedno da ga pomere", bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod ove objave. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike