Popeo se na Kulu Beograd i napravio neverovatan selfi: Zbog snimka ovog mladića gore mreže (VIDEO)

26.02.2023

14:10

1

Autor: J.N.

Mladić je na Kuli Beograd uživao prkoseći visini, a video je napravio uz pomoć profesionalnog drona opremljenog kamerom visoke rezolucije

Popeo se na Kulu Beograd i napravio neverovatan selfi: Zbog snimka ovog mladića gore mreže (VIDEO)
Copyright Printskrin/Tviter/ alexbelgrade

Fotkanje selfija postala je uobičajena aktivnost današnjice, a pravljenje ovakve uspomene sa najviših građevina na svetu sve popularnije, kako u svetu tako i kod nas.

To je pokazao i jedan, za sada nepoznati mladić, kada je napravio neverovatan selfi na Kuli Beograd, najvišoj zgradi u Srbiji, i sve to objavio na mrežama.

Na snimku se vidi kako uživa prkoseći visini, a video je napravio uz pomoć profesionalnog drona opremljenog kamerom visoke rezolucije.

 

 

Na visini od preko 100 metara on šeta po najvišoj konstrukciji na Balkanu i to bez adekvatne zaštitne opreme - šlema, čizmi i prsluka.

A, komentari? Oni su se nizali, od podrške i oduševljenja hrabrošću ovog mladića do kritika jer je izložio sebe opasnosti.

Građani su u neverici posmatrali i strahovali da će se desiti najgore, a u komentarima se izneli svoje utiske: "Ko je ovo, ima m**a do prizemlja kulčine...", "Ko ovog više pušta da se pentra po zgradama", "Dlanovi mi se znoje dok ovo gledam", "Uhapsiti ga!", "Pritisak mi skočio samo od gledanja", bili su samo neki od komentara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike