Vozili smo se sa Deda Mrazovima na motorima: Pogledajte kako je biti u koloni koja je nosila paketiće deci iz Sremčice (VIDEO)

24.12.2022

18:05

0

Fotoreporter 24sedam bio deo kolone Deda Mrazova koja već 15. godina nosi novogodišnje poklone mališanima iz Doma za decu Sremčica

Vozili smo se sa Deda Mrazovima na motorima: Pogledajte kako je biti u koloni koja je nosila paketiće deci iz Sremčice (VIDEO)
Deda Mrazovi motoristi odneli paketiće u dom u Sremčici - Copyright 24sedam

Kraj decembra je doba godine kada prestonicom vlada prava praznična i novogodišnja atmosfera, a nju su danas dodatno podgrejali motociklisti maskirani u Deda Mrazove, koji su se okupili ispred Skupštine grada i prodefilovali beogradskim ulicama sve do Sremčice, gde su obradovali mališane iz Doma za decu i mlade.

Akcija "Moto Deda Mraz", u kojoj ljudi dobre volje prikupljaju sredstva za paketiće namenjene štićenicima Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, organizuje se već 15. godinu.

"Crvena" kolona prodefilovala je Ulicom kneza Miloša do Mostarske petlje, potom pored Sajma do raskrsnice koja vodi ka Železniku.

Usledila je vožnja kroz Železnik, da bi ubrzo stigli do željene destinacije - Doma u Sremčici, gde su ih željno iščekivali mališani.

A među motoristima se našao i fotoreporter 24sedam koji je sve vreme snimao kolonu koja se kretala ka Sremčici.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u našem snimku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike