Lančani sudar kod "Laste" - troje povređenih: U jednom automobilu bila i trudnica koja je krenula na porođaj! (FOTO)

29.11.2022

06:30

0

Na teritoriji Beograda jutros se dogodilo nekoliko udesa

Lančani sudar kod "Laste" - troje povređenih: U jednom automobilu bila i trudnica koja je krenula na porođaj! (FOTO)
Udes kod "Laste" - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

U Beogradu su se tokom noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je nekoliko osoba lakše povređeno, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila jutros u 5.30 sati, na auto-putu kod "Laste" u smeru ka Beogradu, lakše su povređene tri osobe u lančanom sudaru i još jedno vozilo Hitne pomoći je otišlo da interveniše jer ima još povređenih.

Prema nezvaničnim informacijama, u jednom od automobila, koji je učestvovao u udesu, bila je i trudnica koja je krenula na porođaj, a koja je prevezena na Ginekološko-akušersku kliniku. Srećom, ona nije povređena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U udesu, koja se dogodila sinoć u 20.54, na uglu Ustaničke ulice i Vojislava Ilića, oboren je pešak i on je sa lakšim povredama glave prebačen u Urgentni centar, naveli su iz Hitne.

U isto vreme, 20.54 sati, oboren pešak u Kovilovu, ali nije zadobio povrede. Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 106 puta, od toga 18 puta na javnom mestu. Hitnoj pomoći su se uglavnom javljali sugrađani zbog bolova u grudima, hronični plućni bolesnici, a bilo je i nekoliko alkoholisanih osoba koje su prebačene na VMA, rečeno je Tanjugu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike