Terazijski tunel zatvoren do ponedeljka ujutru

10.10.2020

06:08 >> 08:09

0

Planirana zamena asfaltnih slojeva obavlja se na osnovu rešenja Sekretarijata za saobraćaj

Terazijski tunel zatvoren do ponedeljka ujutru
Copyright Printscreen/Google maps

Radovi u Dečanskoj ulici, na delu od ulaska u Terazijski tunel do Bulevara despota Stefana biće nastavljeni večeras, i od 22 časa do ponedeljka, 12. oktobra u 04.00 sati ujutru potpuno će biti obustavljen saobraćaj na tom potezu zbog planirane zamene asfaltnih slojeva.

Radovi u Dečanskoj počeli su 26. septembra i izvođeni su vikendom i radnim danima u noćnim smenama, kako bi se što manje ometalo redovno funkcionisanje saobraćaja.

Radovi su se izvodili uz zauzeće desne kolovozne trake posmatrano od Makedonske ulice ka Terazijskom tunelu, navodi se u saopštenju JKP “Beograd put”.

Radovi se obavljaju na osnovu rešenja Sekretarijata za saobraćaj, a u okviru prve faze projekta za unapređenje nivoa usluge na raskrsnici ulica Dečanske i Makedonske kod Doma omladine Beograda, uz promene u načinu vođenja pešačkih tokova u Bulevaru despota Stefana, od Skadarske preko Ulice braće Jugović do Doma omladine.

Do sada su završeni pripremni radovi na nivelaciji ivičnjaka u zoni raskrsnice i „otvaranje“ nove saobraćajne trake za skretanje u Terazijski tunel, podseća se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike