Detalji incidenta u kineskoj radnji u Vinči: Nakon napada na devojku podnete četiri prekršajne prijave!

16.11.2022

13:30

0

Autor: M. Brkić

Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je video snimak na kome se vidi muškarac koji tuče devojku u kineskoj radnji

Detalji incidenta u kineskoj radnji u Vinči: Nakon napada na devojku podnete četiri prekršajne prijave!
Incident u kineskoj radnji - Copyright Printscreen/serbialive_beograd

Protiv tri kineska državljanina i jednog srpskog državljanina podnete su prekršajne prijave zbog  incidenta koji se dogodio juče u kineskoj radnji u Vinči, saznaje 24sedam.

Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je video snimak na kome se vidi muškarac koji tuče devojku u kineskoj radnji. Takođe, objavljene su i fotografije na kojima se vide povrede koje je devojka zadobila. Kako se navodi, njoj je u Urgentnom centru stavljena kragna, polomljeni su joj zubi i ima teške telesne povrede.

U MUP-u nam je rečeno da je događaj prijavljen juče.

- Policija je izašla na lice mesta. Konsultovan je sudija za prekršaje koji se izjasnio da se protiv tri kineska državljana i još jednog muškarca, srpskog državljana, podnesu prekršajne prijave po Zakonu o javnom redu i miru, što je i učinjeno - rečeno je za 24sedam u MUP.

Rečeno nam je da se tužilac izjasnio da nema elementa krivičnog dela.

 

 

U opisu snimka navodi se da je devojka navodno htela da zameni oštećeni artikal koji su joj u toj kineskoj radnji prodali, ali prodavci nisu hteli da joj vrate novac, pa su je čak i vređali. Na kraju su je i napali.

-Stavili su joj kragnu u urgentnom, polomili joj zube i ima teške telesne povrede - stoji u opisu snimka.

Na snimcima se vidi kako je devojka bacala stvari po stolu na kome je kasa, a navodno je uzela i još neku robu koju nije želela da plati.

Kako piše u opisu objave, devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300 dinara i pritom kupila tada 3000 dinara neke sitnice kod njih.

-  Kada je došla na kasu i završila sa kupovinom pokušala je da zameni proizvod na šta su oni bili neljubazni i opsovali je je sa pi*ka ti materina i ona je bacila to milje njima na kasu, krenula je ka izlazu i rekla im uzeću vam jednu jelkicu za auto koja je 100 dinara kao zamenu za ovo milje, na šta je ovaj izleteo iz kase i krenuo da je gura - navodi se u objavi i dodaje da je devojci tom prilikom uzeta kesa i razbacane sve stvari koje je tada kupila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike