Radovi kod Trga Milene i Gage prave "karambol": Pogledajte kako će saobraćati autobusi na Vračaru

13.11.2022

20:42

0

Autor: 24sedam

Informaciju su saopštili iz Sekretarijata za saobraćaj

Radovi kod Trga Milene i Gage prave "karambol": Pogledajte kako će saobraćati autobusi na Vračaru
Ilustracija - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Tokom završne faze radova na redovnom održavanju Mileševske ulice, na delu od Trga Milene i Gage do zone raskrsnice sa ulicom Branka Krsmanovića, od 13. do 15. novembra, doći do promena u radu linija javnog prevoza, saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Tokom izvođenja radova, trolejbuske linije 19, 22 i 29 neće raditi, a uvode se privremena trolejbuska linija 22L i autobuska linija 29A, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Vozila sa linija 21A, 29A i E1 saobraćaće u oba smera na potezu: Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Južni bulevar - Ðerdapska (Grčića Milenka u smeru ka gradu) -Gospodara Vučića - Vojislava Ilića i dalje redovnom trasom prema naseljima Medaković 3 i Učiteljsko naselje.

Kako se navodi, vozila sa linije 83 će i dalje ići u oba smera trasom: Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Kalenićeva - Mileševska, gde će vršiti promenu smera kretanja preko Ulice cara Nikolaja II, u visini Skvera Milene i Gage i dalje redovno prema Zemunu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike