Kao iz horor filma! Stanari Velikog Mokrog Luga svaki put doživljavaju neprijatne scene pri ulasku u lift (VIDEO)

23.09.2022

08:47

0

Video-snimak je objavljen na društvenoj mreži Instagram

Kao iz horor filma! Stanari Velikog Mokrog Luga svaki put doživljavaju neprijatne scene pri ulasku u lift (VIDEO)
Labudovo brdo - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Život u stambenoj zajednici zna biti satkan od mnogo prijatnih dela, dok sa druge strane građanima mogu da "zapadnu" i stanari iz pakla.

Upravo se sa jednim takvim svakodnevno suočavaju stanari jedne zgrade u Velikom Mokrom Lugu.

Naime, nakon svakog čišćenja zgrade, određene osobe prosipaju kečap, jogurt, ostatke neke hrane, sve izgleda jezivo, a problem sa kojim se suočavaju stanari ove stambene jedinice objasnio je upravnik zgrade na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram.

 

 

- U zgradi u Velikom Mokrom Lugu dve ženske osobe namerno ovo rade nakon svakog čišćenja. Zvali smo policiju, komunalnu... Niko nije nadležan. Prosledili su komunalnoj inspekciji, a oni kažu da je rok 60 dana da izađu na teren. Svaka pomoć je dobro došla! Hvala! Ja sam upravnik. Kad napišem u grupi da ću postaviti dodatne kamere i u liftu i po svim spratovima, upravo od te dve zlobnice dobijam pretnje da će me tužiti jer nemam prava da snimam njihove stanove - piše u opisu ove objave. 

"Kakva bolestina, ovo treba osuditi", "Na stanove nemas pravo, a po hodnicima možeš da postaviš kamere", "Treba uvesti u ovom gradu dozvolu za zivot i pregled psihijatra", samo su neki od komentara. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike