Devojci koju je spopao manijak u autobusu stigle jezive poruke od nepoznatog momka: "Baš sam se uzbudio dok sam čitao tvoju priču"

14.10.2022

14:22 >> 14:24

0

Autor: 24sedam

Poslao joj je i fotografiju svoje presude za seksualno uznemiravanje, pohvalivši se da je i on radio isto

Devojci koju je spopao manijak u autobusu stigle jezive poruke od nepoznatog momka: "Baš sam se uzbudio dok sam čitao tvoju priču"
gradski prevoz manijak - Copyright Profimedia Printscreen/Instagram/makaric__milica

U sredu je Milica M. na svom Instagram profilu podelila je stravično iskustvo u gradskom prevozu u Beogradu, kada ju je mladi muškarac seksualno uznemiravao u punom autobusu.

Njena ispovest šokirala je javnost, međutim, ovde se priča ne završava. Devojci koja je seksualno uznemiravana u autobusu na liniji 33 počele su da stižu poruke od drugog mladića koji se hvalio činjenicom da je već bio u zatvoru zbog uznemiravanja maloletnica, a potom je optužio da je ona sama izazvala seksualno uznemiravanje.

Nakon što se podigla prašina oko uznemiravanja koje je doživela, devojci je stigla poruka sledeće sadržine:

- Ćao mala, sad sam u jednoj grupi na Telegramu pročitao kako te je neki lik seksualno zlostavljao u busu, pa sam te potražio na Instagramu, ako ti treba neka pomoć, javi mi - započeo je prepisku nepoznati muškarac.

 

 

On je potom nastavio sve jezivije i direktnije da uznemirava devojku.

- Baš sam se seksualno uzbudio dok sam čitao tvoju priču, baš me uzbuđuje da vatam devojke u busu, da im mirišem kosu, da se prislanjam i trljam uz njih... Zbog toga sam bio godinu i po dana u zatvoru i još mi potražuju četiri i po godine. Baš se napalim kada čitam da je neko to radio devojci, isto uživam dok gledam kako neko zlostavlja devojku u busu, mmmmm - glasila je jedna u nizu skandaloznih degutantnih poruka koje je Beograđanka dobila.

Mladić se nije zadržao na ovome, već je nastavio da sa napadima i verbalnim uvredama i to zbog njene odluke da prijavi napasnika policiji.

- Šta si prijavila dečka bezveze da ide u zatvor, nije on kriv što si ti ku*va, to je prirodno, ti si žensko, on je muško - ponovio je monstruozne reči koje je napastvovana devojka čula i od uhapšenog predatora iz autobusa.

Printscreen/Instagram/makaric__milica
 

Ubrzo nakon toga, poslao joj je fotografiju svoje presude za seksualno uznemiravanje.

- Da se pohvalim mojim optužbama za polno uznemiravanje maloletnica u busu, mmmmm... Jes da si malo matora za moj ukus, moje su žrtve sve imale 14, 15, 17 i 18 godina - glasila je jeziva poruka.

- Imponuje ti što si provocirala sirotog čoveka da te vata, to ti je kao dokaz da si nešto lepa, zgodna kad isprovociraš muškarca da te napastvuje. Svaka slika na Instagramu ti kaže: Je*i me - dodao je, ali se tu nije zaustavio.

Manijak je potom izrekao i monstruozne uvrede. Spomenuo je i muške članove njene porodice,uz to aludirajući na incestodine odnose, a zatim uputio i podršku uhapšenom muškarcu.

- Punu podršku tom dečku jer znam kakve ste ku*ve, i meni to isto radile ku*ve da ih vatam, pa sam bio u zatvoru ni kriv ni dužan - nije se zaustavljao.

Ljudi u kometarima na Tviteru oštro su regovali zahtevajući da se muškarac pronađe i najstrože kazni.

- Okružene smo bolesnicima koji se čak i ponose time što su bolesnici- glasi jedan od kometara.

Podsećamo, Protiv E.A. (28) biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je u autobusu na liniji 33 napastvovao devojku i dodirivao je po zadnjici i grudima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike