Stan u centru Beograda postao hit na Tviteru: Za 500 evra stanodavac nudi rasparen nameštaj, a kupatilo će vas šokirati (FOTO)

11.10.2022

07:38

0

Autor: M.M.

Fotografije ovog stana izazvale lavinu komentara

Stan u centru Beograda postao hit na Tviteru: Za 500 evra  stanodavac nudi rasparen nameštaj, a kupatilo će vas šokirati (FOTO)
zgrada ornamenti 2907 2022 foto kaca (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U poslednje vreme cene stanova znatno su skočile, a neretko se na oglasima mogu naći ponude od kojih ljudi ostaju u šoku. Cifre koje stanodavci traže neverovatne su u odnosu na ono šta za taj novac nude.

Potraga za stanom može biti veoma iscrpljujuća, a često se u zakup stavljaju mesta koja se ne mogu nazvati pristojnim za život.

Fotografije jednog stana na Obilićevom vencu postale su hit, a oglas je postao viralan na Tviteru.

- Kolega traži stan da iznajmi i upravo je pronašao ovaj biser Obilićevog venca za tračavih 500 evra sa troškovima- piše iznad fotografija stana koji se izdaje.

Stan je skromno opremljen, sa starim i rasparenim nameštajem, ali i čudnim rasporedom, međutim, najveću pažnju privukla je fotografija kupatila.

Vlasnik stana našao je veoma "neobično" rešenje za uski prostor između wc šolje i vrata.

Vrata kupatila izrezana su tako da, kada se otvore, delom prekrivaju šolju. 

Pored ovog neuobičajenog arhitektonskog rešenja, ostaje misterija gde se nalaze tuš kabina ili kada.

Komentari na ovaj neobičan stan i cenu koja se za njega traži izazvali su lavinu komentara. Neki su duhoviti, a neki su čist izraz nezadovoljstva i neverice zbog onoga što su videli.

"Bar niko ne može da ti bane u kupatilo dok si unutra", „Nikada ga neće izdati za tu cenu“,„Ali, vrata klozeta, ne mogu sebi doći", samo su neki od brojnih komentara.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike