Bliži se kraj sezone na Adi Ciganliji: Kupači, iskoristite lepo vreme, jer se leto na "beogradskom moru" završava u nedelju!

27.08.2022

10:38

0

Ove sezone o kupačima je svakodnevno brinulo od 40 do 60 spasilaca

Bliži se kraj sezone na Adi Ciganliji: Kupači, iskoristite lepo vreme, jer se leto na "beogradskom moru" završava u nedelju!
Ada Ciganlija, otvaranje sezone 2706 2022 foto kaca (35) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Sezona kupanja na Adi Ciganliji završava se u nedelju u 19 časova, saopštili su iz JP "Ada Ciganlija". 

Tokom prethodnih meseci spasioci su imali 14 intervencija u delovima koji su bili obeleženi za kupanje. Omiljeno mesto Beograđana tokom leta, obišao je veliki broj posetilaca, koji su ove godine uživali u mnogobrojnim sadržajima, kao što su besplatna školica plivanja ili časovi joge,

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Iskustvo nam govori da će ljubitelji plivanja i sunčanja dolaziti sve dok traje lepo vreme, uvek ima i neposlušnih posetilaca koji krše pravila ponašanja na Adi - rekli su u JP "Ada Ciganlija".

U ovom preduzeću apeluju na sve građane koje odluče da posle nedelje dođu na Savsko jezero, da ne ulaze u vodu jer neće biti ni spasilačkih ni ekipa Hitne pomoći. 

- Dakle, svaki ulazak u vodu biće isključivo na sopstvenu odgovornost. Preporučujemo da iskoriste ostale sadržaje na Adi i da tako provedu prijatno i kvalitetno vreme u prirodi - istakli su iz JP "Ada Ciganlija".

Podsetimo, ove sezone o kupačima je svakodnevno brinulo od 40 do 60 spasilaca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike