"Dečije letnje igre" u Topčiderskom parku: Najmlađi će moći da se zabave uz mađioničare, klovnove, maskote i predstave

03.08.2022

11:22

0

Celokupni program je besplatan

"Dečije letnje igre" u Topčiderskom parku: Najmlađi će moći da se zabave uz mađioničare, klovnove, maskote i predstave
dunav osiguranje (12) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Opština Savski venac i ovog avgusta organizuje kulturno-umetnički i zabavni program za najmlađe u okviru manifestacije "Dečije letnje igre".

Manifestacija će se održavati svake subote i nedelje u avgustu u Topčiderskom parku na platou ispred Konaka kneza Miloša sa početkom od 16 časova. Otvaranje manifestacije je u subotu, 6. avgusta.

Celokupni program je besplatan, a najmlađi će moći da uživaju, druže se i zabave uz mađioničare, klovnove, maskote, predstave, sportske i umetničke zabave i radionice koje će voditi animatori.

GO Savski venac
 

Opština Savski venac poziva mališane da dođu na "Dečije letnje igre" gde će upoznati nove drugare, steći nove veštine i dobro se zabaviti uz kvalitetno provedeno vreme.

Opština veliku pažnju posvećuje najmlađim sugrađanima i zato organizuje kulturno-umetničke, kao i zabavne manifestacije tokom cele godine.

Upravo jedna takva manifestacija su "Dečije letnje igre" koje se sada već tradicionalno održavaju svakog avgusta u Topčiderskom parku. Svake godine, desetine mališana uživaju i zabavljaju se kroz interaktivan program koji se organizuje u sklopu manifestacije.

Tom prilikom, kroz plesne, likovne, sportske i ostale radionice stiču nove veštine i razvijaju kreativnost.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike