Ponovo kamenovan BG voz na relaciji Ovča-Batajnica: Policija traga za huliganima

15.06.2022

14:31

0

Republički MUP u saradnji sa "Srbija vozom" je odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela

Ponovo kamenovan BG voz na relaciji Ovča-Batajnica: Policija traga za huliganima
BG voz - Copyright AP/Darko Vojinović

BG voz koji je iz Ovče išao za Batajnicu, ponovo je kamenovan danas oko 13,30 časova i to na delu pruge Novi Beograd-Zemun, saopšteno je iz kompanije "Srbija voz".

U saopštenju se navodi da je pregledom voza utvrđeno da je polomljeno staklo na vratima koje putnici koriste pri ulasku i izlasku u voz i da je zbog ovog incidenta otkazan BG voz koji iz Batajnice polazi za Ovču u 14.42 časova, na relaciji Zemun-Ovča, kao i voz iz Ovče u 15.44 časova za Batajnicu, na relaciji Ovča-Pančevački most.

Ističu i da je republički MUP u saradnji sa "Srbija vozom" odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.

Iz "Srbija voza" upozoravaju da kamenovanje vozova predstavlja izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, da na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika, sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja i da se tako nanosi i velika štete železničkoj imovini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike