Rekonstruisane dve ulice u Sremčici: Cena radova basnoslovna!

27.05.2022

19:32

0

Radovi su urađeni u Sarićevoj ulici i u ulici Živojina Nedeljkovića

Rekonstruisane dve ulice u Sremčici: Cena radova basnoslovna!
Copyright RINA

U čukaričkom naselju Sremčica završeni su radovi na rekonstrukciji Sarićeve i ulice Živojina Nedeljkovića, za šta je ukupno izdvojeno oko 14 miliona dinara.

Radovi u Sarićevoj ulici obuhvatili su menjanje kolovozne konstrukcije, postavljanje novog asfalta u dva sloja u dužini od 400 metara, popravku šahtova i proširenje saobracajnice, dok je u ulici Živojina Nedeljkovića izvršena popravka kolovoza i šahtova, kao i presvlačenje novim slojem asfalta u dužini od 250 metara.

Zbog pucanja dotrajalih azbestnih cevi, stanovnici tih ulica godinama su imali problema sa prekidima u vodosnabdevanju, kaže pomoćnik predsednika opštine Čukarica Nikola Aritonović, navodi se na sajtu opštine.

Opština Kikinda
 

Kako je rekao, osim što je građanima omogućeno bolje i urednije vodosnabdevanje, asfaltiranjem ulica dodatno je poboljšan kvalitet života.

U Sremčici se, kako se navodi, trenutno izvode radovi u Goričkoj ulici u dužini od 600 metara gde će biti zamenjena kolovozna konstrukcija, popravljeni šahtovi, a pored asfaltiranja u dva sloja, kolovoz će biti proširen sa postojecih 3,5 na pet metara.

Dodaje se da se privode kraju radovi na izgradnji trotoara u Avalskoj ulici u Železniku na mestu gde je nedostajao, do raskrsnice sa Ulicom Petra Drapšina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike