"Ako me sada gledaš...": Taksista koji je spasao devojku na Brankovom mostu i dalje potresen, poslao snažnu poruku

12.04.2022

19:07

0

Otkrio je detalje dramatičnog događaja, naglašavajući da je mnogo veća drama bila u kolima nego na mostu

"Ako me sada gledaš...": Taksista koji je spasao devojku na Brankovom mostu i dalje potresen, poslao snažnu poruku
profimedia-0245240548 - Copyright Profimedia

Taksista Nikola Golubović, koji je juče u jutarnjim časovima spasao devojku koja je pokušala da skoči sa Brankovog mosta, i dalje je vidno potresen. Otkrio je još neke detalje drame i istakao da ga sada jedino interesuje kako je devojka kojoj je spasao život.

- Mnogo je emocija u meni, i biće tako sve dok ne budem saznao šta se desilo sa njom - ispričao je on kroz suze.

Heroj taksista otkrio je detalje dramatičnog događaja i rekao da je mnogo veća drama bila u kolima nego na mostu.

- Ona mi je dala pare, bacila je telefon, i na kraju sam bio svestan toga šta će se desiti. Prava drama je bila u kolima. Imao sam veliki problem, jer nisam smeo da telefoniram policiji da ne bi pobegla. Vrteo sam se po gradu tražeći patrolu, a kada je trebalo da skrenem ka mostu, vratio sam je kući. Ona me je povukla za rukav i pripretila da će izleteti iz auta ako je budem vratio kući - otkriva taksista u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Kada mu se upalio alarm da se nešto dešava, Golubović je rešio da da sve od sebe i pomogne devojci.

- Sve je proradilo u meni, trudio sam se da je animiram. Ona mi je pričala o sestriću. U jednom trenutku prekinula je razgovor. Posavetovao sam je da na život treba da gleda kao na jednu igru i da treba da se trudi da preskoči prepreku, da ustane kada padne, a ona mi je odgovorila sa dve reči na engleskom - "game over" - ispričao je vidno potresen taksista.

Kako navodi dalje, odgovorio joj je da kod njega u kolima to ne postoji i trudio se da nastavi razgovor.

M. M./ATAImages
 

- Nastavio sam nekako razgovor. Nije htela kafu, a vožnja je trajala četrdeset minuta. Pristala je da joj kupim čokoladu. Video sam da imam posla sa jednom obrazovanom devojkom. Takva stvar mi se do sada nije dogodila - kaže Nikola Golubović, koji je na kraju poručio devojci da je čeka na čaju.

- Imam da joj poručim da mi je dužna jedan čaj, jer kafu ne pije, i da ćemo sesti jedan dan da se zagrlimo i da se lepo izrazgovaramo, da joj ja ispričam kako treba da se živi i da bude zadovoljna. I da je dovoljna sama sebi da bude srećna, a ako ima nekog pored sebe, onda će da bude još srećnija. I moram da naglasim tri reči koje su najvažnije u životu - ljubav je život - poručio je taksista heroj.

Podsetimo, prava drama odigrala se juče ujutru na Brankom mostu kada je devojka izašla iz taksija nasred mosta i pokušala da s njega skoči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike