Novih 89 stubova sa rasvetom: Ovi delovi Zemuna biće bolje osvetljeni

21.02.2022

12:52

0

Ugrinovce će osvetljavati 11 novih stubova - osam u Grobljanskoj ulici, dva u Novoj 45. i jedan u Novoj 43

Novih 89 stubova sa rasvetom: Ovi delovi Zemuna biće bolje osvetljeni
profimedia-0373305729 - Copyright Profimedia

Na teritoriji opštine Zemun biće postavljeno 89 novih stubova sa rasvetom u cilju poboljšanja osvetljenja na slabije osvetljenim lokacijama.

U naselju Plavi horizonti, na uglu Dobanovačke ulice, Rampe bb i Jovana Boškovića biće postavljena tri nova stuba sa svetiljkama, kao i u Servantesovoj ulici, Ugrinovackom putu broj 68 i 68b u Altini, gde će ulično osvetljenje biti pojačano sa po dva stuba.

Profimedia
 

- U naselju Grmovac u Ulici 18. Nova broj 4 biće postavljena dva nova stuba, a u Ulici 20. Nova broj 33 četiri stuba - navodi se na sajtu opštine Zemun.

Kako se dodaje, u naselju Vojni put 2 ulična rasveta će biti pojačana sa pet novih stubova u Ulici Rastislava Jovića broj 258m, dok će ulice Divlje kruške, Aleksandra Makedonskog, Mala pruga i Dragačevskih trubača dobiti po jedan stub sa svetiljkama.

Ugrinovce će osvetljavati 11 novih stubova - osam u Grobljanskoj ulici, dva u Novoj 45. i jedan u Novoj 43.

Navodi se da će Partizanska ulica dobiti šest novih stubova, a Zemunska na spoju 18. i 19. dela četiri, te da će gotovo celom dužinom sa 47 novih stubova sa svetiljkama biti osvetljena i Krnješevačka ulica prema Krnješevcima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike