"Aleksu smo pronašli posle 42 dana, Mateja ćemo možda nakon 50": Društvenim mrežama se širi apel za pomoć u pronalasku Splićanina

17.02.2022

10:54

0

Poslednja u nizu objava osvanula je na fejsbuk-grupi "Grčka info", sa sve njegovim fotografijama i opisom kako bi sada mogao da izgleda

"Aleksu smo pronašli posle 42 dana, Mateja ćemo možda nakon 50": Društvenim mrežama se širi apel za pomoć u pronalasku Splićanina
matej peris kretanje - Copyright Printscreen/MUP/Mup RH

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem još uvek traje, a javnost i građani Srbije ne prestaju da dele njegove fotografije na društvenim mrežama ne bi li mladić što pre bio pronađen. 

Poslednja u nizu objava osvanula je na fejsbuk-grupi "Grčka info", sa sve njegovim fotografijama i opisom kako bi sada mogao da izgleda.

- Nadamo se da je ovaj mladić dobro i razumemo veliki bol njegove porodice. Podelite njegove slike. Možda svi zajedno uspemo da pomognemo da ga neko prepozna ukoliko ga vidi - napisao je jedan sugrađanin u ovoj grupi i dodao:

- Apelujem da se svi opet uključimo, podelimo ovaj post i slike i opet pomognemo, kao pre par dana, da se i ovaj dečko pronađe. Kad sam objavio potragu za Aleksom u ovoj grupi, post ste podelili 800 puta i zahvaljujući vama i vašim deljenjima Aleksa iz Kruševca je sutradan pronađen. Zato sada želim da probam da zajednički budemo zaslužni da se pronađe i nestali mladić iz Hrvatske Matej Periš.

On je podsetio da je Aleksa pronađen nakon 42 dana i apelovao je na građane da obrate pažnju na ljude oko sebe. 

- Možda pronađemo i Mateja nakon 50 dana otkad je nestao. Ako živite u Srbiji ili bilo kojoj državi van, na ulici, u supermarketu, bilo gde pogledajte oko sebe, možda negde ugledate ovo lice sa plavim očima. Postoje indicije da je živ! Za Matejem pate njegovi otac i majka, sestre, rodbina, devojka i mnogi koji ga poznaju. Pogledajte dobro slike, ali znajte da posle toliko vremena može imati dužu kosu, biti neobrijan, mršaviji ili deblji. Kod Mateja Periša je karakterističan razmak između zuba, visina 187 centimetara i izrazito plave oči - napisao je mladić.

24sedam/Goran Sivački/Ivan Mitić
 

Podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine. 

On je izašao iz kluba "Gotik", koji se nalazi u Beton hali, u majici kratkih rukava, i nestao u noći. Od tog trenutka traje potraga za njim i rešenju misterije njegovog nestanka se ne nazire kraj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike