Potraga za Matejem Perišem ne jenjava: Ovo su lokacije koje su danas pretraživane (FOTO)

12.02.2022

21:09

0

Od te noći, između 30. i 31. decembra, Splićaninu se gubi svaki trag

Potraga za Matejem Perišem ne jenjava: Ovo su lokacije koje su danas pretraživane (FOTO)
matej peris kretanje - Copyright Printscreen/MUP/Mup RH

U potragu za Splićaninom Matejem Perišem, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, uključeni su ljudi iz redova srpske policije, vojske, kao i psi tragači, dronovi, termovizijske kamere.

Takođe, od prvog dana u potrazi za nestalim mladićem učestvuju u i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Palilula iz Beograda. Oni već duže od mesec dana pretražuju priobalje i koriste sve resurse i opremu u potrazi za Matejem.

Upravo, danas su, kako su objavili na svojoj Instagram stranici, vršili su pretragu dela desne obale Dunava.

- Danas smo vršili pretragu terena za nestalim Matejem Perišem. Pretraživali smo deo Desne obale Dunava, na potezu Pančevački most - Luka Beograd - Ada Huja - objavili su iz DVD Palilula.

Podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je izašao iz kluba "Gotik", u kom je bio sa društvom.

Mladića su te noći nadzorne kamere snimile kako trči ulicama Beograda i kako u jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi.

MUP RH
 

Kada mu to nije pošlo za rukom, nastavio je da trči, sve do restorana na Savskoj promenadi, gde je na snimku iz obližnjeg restorana zabeleženo da je krenuo prema vodi, ali sam trenutak njegovog navodnog ulaska u vodu nije snimljen.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: + 38598432700.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike