Gradi se kanalizacija u Belom Polju, vrednost radova 88 miliona!

04.02.2022

08:33

0

Vremenski uslovi nam baš i nisu naklonjeni, medutim, ne možemo stati sa radovima - rekao je direktor "Vodovoda"

Gradi se kanalizacija u Belom Polju, vrednost radova 88 miliona!
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

U opštini Obrenovac u toku su radovi na izgradnji fekalne kanalizacione mreže u naselju Belo Polje, a vrednost investicije je 88 miliona dinara.

U tom naselju biće izgrađeno 4,5 kilometra kanalizacione mreže, rok za izvođenje građevinskih radova je 210 dana, a nadležni iz JKP "Vodovod i kanalizacija" predviđaju da će posao biti završen u najavljenim rokovima.

Osim u Mesnoj zajednici "Belo Polje", radovi na izgradnji kanalizacione mreže izvode se i u mesnoj zajednici "Zvečka", na Šabačkom putu ti u Ulici Bogoljuba Uroševica Crnog, kaže direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Obrenovac Branko Matić.

Printscreen/Youtube
 

- Već par meseci izvode se ozbiljni radovi, kojim ćemo celu mesnu zajednicu Belo Polje pokriti novom kanalizacionom mrežom. Vremenski uslovi nam baš i nisu naklonjeni, medutim, ne možemo stati sa radovima - rekao je Matić, navodi se na sajtu opštine Obrenovac.

Predsednik te opštine Miroslav Čučković najavio je rekonstrukciju ulica koje se nalaze na prostoru gde je završeno postavljanje instalacije.

- U okviru projekta "Čista Srbija" u mesnoj zajednici Barič počeće izgradnja potpuno istog objekta, samo većeg kapaciteta - rekao je Čučković.

Istakao je da se, uprkos lošim vremenskim uslovima, radi u punom kapacitetu kako bi septičke jame "zauvek otišle u istoriju", a kvalitet života građana Obrenovca postao jednak udobnosti života građana centralnih delova Beograda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike