Kamen temeljac novog tržnog centra položen u Obrenovcu

12.11.2020

13:11

0

Šoping mol će se prostirati na oko 8.300 kvadratnih metara, i u sklopu njega će postojati 20 lokala i oko 200 parking mesta

Kamen temeljac novog tržnog centra položen u Obrenovcu
Copyright Beoinfo

Kamen temeljac novog tržnog centra koji će se nalaziti u Obrenovcu položio je dana zamenik gradonačelnika Goran Vesić, zajedno sa predsednikom opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem i direktorom kompanije „RC Europe” Mihaelom Avgustinom.

Vesić je tom prilikom rekao da izgradnja ovog tržnog centra pokazuje da je Srbija dobro mesto za investiranje.

Beoinfo

– Ovo nije prvi investitor koji kaže da mu je ovo drugi, treći, četvrti ili peti projekat i da će nastaviti da investira u Srbiju. To je ono za šta smo se borili svih ovih godina, da država promeni odnos prema investitorima. I ova investicija to pokazuje, jer ova kompanija ulaže ovde 7,7 miliona evra, što je mogla da učini i u nekoj drugoj državi – rekao je Vesić.

Miroslav Čučković je izrazio zadovoljstvo zbog izgradnje tržnog centra, navodeći da se na taj način nastavlja sa nizom ispunjenih obećanja u Obrenovcu.

Beoinfo

– Gradilišta su prostor u kome se najbolje snalazimo i ponosni smo na činjenicu da je Obrenovac jedno od najvećih gradilišta u Beogradu i Srbiji. Lokomotiva razvoja Beograda je upravo ovde i posebno me raduje što ne postoji nijedna građevinska mašina bilo koje vrste, a da nije uposlena u Obrenovcu – rekao je Čučković.

Pročitajte još: Obilaznica oko Beograda: Velike šanse da do Nove godine budu spojeni Bubanj potok, Surčin i Pančevo

Mihael Avgustin je rekao da je ovo njihov četvrti tržni centar u Srbiji, navodeći da su ostala tri već završena, u Vršcu, Kraljevu i Užicu. Precizirao je da će tržni centar u Obrenovcu imati oko 8.300 kvadratnih metara, 20 lokala i oko 200 parking mesta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike