Roditelji Splićanke koju je Matej kontaktirao u noći nestanka otkrili sve o njihovom odnosu!

17.01.2022

20:22

0

Poslao joj je te večeri poruku na Instagram u kojoj je napisao “Di si!”

Roditelji Splićanke koju je Matej kontaktirao u noći nestanka otkrili sve o njihovom odnosu!
Milan Maricic/ATAImages

Prijateljica Mateja Periša koja živi u Podstrani kod Splita, a u vreme njegovog nestanka bila je u Beogradu, još se nalazi u Srbiji.

Na društvenim mrežama, na stranicama koje se odnose na Matejev nestanak, od sinoć se piše kako je devojci zabranjen izlazak iz Srbije jer joj je oduzet pasoš.

To je danas demantovao srpski MUP i naveo da ona i dalje ima pasoš i da ga joj srpska policija nije oduzela.

Nešto posle 16 sati hrvatski mediji kontaktirali su njenog oca.

- Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzet pasoš. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom. Celo sam vreme s njom u kontaktu. Savetovao sam joj da podnese tužbu protiv svih medija koji pišu da joj je oduzet pasoš - kaže otac devojke.

Osvrnuo se i na noć kada je Matej nestao.

- Moja kćer ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u nikakvom kontaktu. Poslao joj je te večeri poruku na Instagram u kojoj je napisao “Di si!”. Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju - kaže.

Inače, kako se saznaje, njegova supruga, mama devojke o kojoj region bruji već danima, bila je učiteljica Mateju od prvog do četvrtog razreda u jednoj splitskoj osnovnoj školi, a Matej je s njihovim sinom bio dobar prijatelj. I on je trebalo da ide u Beograd, ali je odustao od puta jer im je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginuo zajednički prijatelj pa mu nije bilo do veselja.

U petak su mnogi novinari s njom pokušali stupiti u kontakt, ali ona je izbrisala sve društvene mreže, a na telefon se nije javljala.

Facebook
 

Prethodno je svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku zamenila crnom pozadinom, a potom izbrisala profil.

Danas je 18. dan potrage za Matejem, a mnogi se pitaju zašto devojka, kojoj se u večeri nestanka javio na Instagram, toliko dugo boravi u Beogradu. Odgovor za sada znaju ona i policija.

BONUS VIDEO:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti