Užasan prizor na Zvezdari: Upucani pas ležao u lokvi krvi (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

17.01.2022

11:43

0

Autor: 24sedam

Dve volonterke iz jednog prihvatilišta za pse su izašle na teren i pronašle životinju koja je, na svu sreću, ostala živa

Užasan prizor na Zvezdari: Upucani pas ležao u lokvi krvi (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
Labrador - Copyright Pixabay

U Vranjskoj ulici na Zvezdari juče je iz vatrenog oružja upucan pas.

Dve volonterke iz jednog prihvatilišta za pse su izašle na teren i pronašle životinju koja je, na svu sreću, ostala živa.

Povodom toga, iz volonterskog udruženja oglasili su se na društvenim mrežama i kako navode, slučaj je prijavljen policiji, a pas je zbrinut.

Kako su naveli iz udruženja, u objavi na Instagram stranici, dobili su dojavu da je u Vranjskoj ulici pucano na psa vatrenim oružjem. Potom su dve volonterke izašle na teren i zatekle užasan prizor.

- Mužjak je bio u lokvi krvi. Hitno su ga prevezli u vet stanicu Sirius. Urađen je snimak koji je potvrdio navode, rane su od metaka, sa više hitaca pucano je na psa. Slučaj je prijavljen policiji i čekamo izveštaj inspektora - pisalo je u objavi.

Dodali su da je potrebno da se "upiru oči u nadležne organe, koji moraju da počnu sa procesuiranjem ubica i mučitelja".

- Dosta smo tolerisali kršenje zakona, suživot sa naoružanim neljudima. Taj krajnji cinizam da se lov i odstrel životinja zove sportom moramo da trpimo dok se ljudi ne urazume jednoga dana, ali upotrebu vatrenog oružja nasumično kao sadističke igre maloumnika ne sme niko da dozvoli. Za to NEMA OPRAVDANJA! - navodi se u objavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike