Ronioci stigli na Savu: U toku potraga za Matejem Perišom

04.01.2022

10:13

0

Navodno postoji još nekoliko lokacija gde će ronioci danas zaranjati

Ronioci stigli na Savu: U toku potraga za Matejem Perišom
recna policija matej - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/MUP RH

U potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27) od jutros su se uključili i pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjaju u Savu i traže telo.

Prema nezvaničnim saznanjima "Informera" ronioci su jutros prvo zaronili u delu reke ispred kluba "Gotik" gde je poslednji put viđen nesrećni mladić.

MUP BiH
 

Navodno postoji još nekoliko lokacija gde će ronioci danas zaranjati, ali je vidljivost ispod površine vode prilično loša.

Kako je rekao otac nestalog mladića Nenad Periš, za hrvatski portal 24sata, sinoć je bio na razgovoru u policiji i istakao da je apsolutno zadovoljan njihovim angažmanom i profesionalnim pristupom, te da je osetio u razgovoru s njima i jednu humanu notu.

- Kako su mi rekli u odnosu na informacije od juče preko dana nisu imali novih saznanja. Zna se da se u istrazi prate razni putevi i onda se neke informacije eliminišu - rekao je Periš.

Dodao je da veruje u MUP Srbije.

- Oni su profesionalci, snažno su se angažovali i verujem da će doći do rešenja. Kao otac koji čeka sina svestan sam da treba informacije koje imaju ispitati i eliminisati. Ako imaju informacije koje ga dovode do reke pretpostavljam da bi bilo dobro i da se počne pretraga rečnog korita. Ne kažem da do sada nije, ali verujem da postoje neka tehnička sredstva kojima bi se to moglo takođe uraditi - rekao je otac nestalog Mateja.

Podsetimo, Splićanin Matej Periš (27) poslednji put je viđen oko 2:30 sati 30. decembra u noćnom klubu "Gotik", gde je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike