Novi napad na radnike koji zaprašuju komarce u Beogradu: Govore da ih prskaju koronom

23.06.2021

09:11

0

Autor: J. V.

Zamenik gradonačelnika je objasnio da je napad prijavljen policiji, kao i da će danas komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad

Antonio Ahel/ATAImages

Još jedan napad na radnike Gradske čistoće zabeležen je u utorak uveče u Beogradu.

Kao i u prethodnih nekoliko slučajeva, radnici su napadnuti od strane građana koji su ih optuživali da ih zaprašuju koronavirusom, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavom na svom Fejsbuk profilu.

– Kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce! Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici – napisao je Vesić.

Dodao je da su se na terenu sinoć nalazile 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

– Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana. Protiv ovih napadača sutra (sreda) će biti podnete krivične prijave. Napad je prijavljen policiji, a od sutra (sreda) će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad- naveo je Vesić.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti