Vlahović se iznervirao posle izmene! Šamarao zastavicu, bacao flašu, "streljao" trenera pogledom... (VIDEO)

27.04.2024

20:54

0

Autor: P.K.

Italijani pišu da ga je baš pogodila zamena...

Vlahović se iznervirao posle izmene! Šamarao zastavicu, bacao flašu, "streljao" trenera pogledom... (VIDEO)
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

"Derbi Italije" završen je bez golova. Juventus i Milan su podelili bodove, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović (24) burno je reagovao posle izmene.

To se u prenosu nije videlo, ali se kasnije pojavio snimak kako Vlahović odmah po napuštanju igrališta udara korner zastavicu.

 

 

Situacija se tu nije smirila, kako pišu Italijani. Izveštaji s terena kažu da je Vlahović pri prilasku klupi ljutito bacio flašu vode prema svojim saigračima, a da sa Alegrijem nije razmenio ni reč, već je svoje nezadovoljstvo iskazao žestokim pogledom.

- Dušan Vlahović je prilikom izlaska iz igre ošamario korner zastavu, bacio je flašu vode ka klupi za rezerve i uputio prek pogled ka Masimilijanu Alegriju. Očigledno nije bio srećan zbog izmene – piše DAZN.

Alegri je na konferenciji posle utakmice umanjio značaj incidenta i objasnio da je zamena bila deo unapred definisane strategije.

- Bila je to standardna zamena. Milik i Kin su bili predviđeni. Dušan je igrao solidno sve do zamene, ali je već imao puno minuta na terenu. Potrebni su nam bili sveži igrači u napadu - izjavio je Alegri.

Da stvar bude gora za Vlahovića, na utakmici je bio i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je delio utiske sa utakmice na svom Instagram profilu. Fudbalski savez Srbije je najavio da će Piksi posle utakmice ići na večeru sa Vlahovićem i Filipom Kostićem, koji je takođe bio zamenjen tokom igre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike