Toni Kros ide u penziju! Nijedan dres osim Realovog ne dolazi u obzir!

21.05.2024

13:02

0

Autor: A. S.

Konačno je prelomio

Toni Kros ide u penziju! Nijedan dres osim Realovog ne dolazi u obzir!
Kros i Anćeloti - Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Dugo je vagao, razmišljao, pregovarao i odličio - Toni Kros će na kraju sezone okončati sjajnu karijeru.

Fudbaler Real Madrida je rešio da mu tekuća sezone, u kojoj Madriđani igraju finale Lige šampiona, bude poslednja u karijeri, jer nakon isteka ugovora sa Kraljevskim klubom, ne želi da nosi dres nijednog drugog kluba.

Kros je ovu odluku saopštio pismom i to navijačima Reala.

 

- 17. jul 2014. - dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji mi je promenio život. Moj život kao fudbalera - ali posebno kao osobe. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svetu. Posle 10 godina, na kraju sezone ovo poglavlje se završava. Nikada neću zaboraviti to drsko uspešno vreme! Posebno bih želeo da se zahvalim svima koji su me dočekali otvorenog srca i ukazali mi poverenje. Ali posebno bih želeo da vam se zahvalim, dragi Madridisti, na vašoj naklonosti i ljubavi od prvog dana do poslednjeg. Istovremeno, ova odluka znači da će se moja karijera aktivnog fudbalera završiti ovog leta nakon Evropskog prvenstva - naveo je Kros i dodao:

- Srećan sam i ponosan što sam u mislima našao pravi trenutak za svoju odluku i što sam mogao da je odaberem. Moja ambicija je uvek bila da završim karijeru na vrhuncu mog učinka. Od sada postoji samo jedna vodeća misao: Napred Madrid i ništa više!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike