Šamar za Engleze pred meč sa Srbijom: Bizarna povreda jednog od najboljih - igrao prijateljsku utakmicu tri dana po završetku sezone!

22.05.2024

13:30

0

Problem za selektora Sautgejta

Šamar za Engleze pred meč sa Srbijom: Bizarna povreda jednog od najboljih - igrao prijateljsku utakmicu tri dana po završetku sezone!
Geret Sautgejt - Copyright Profimedia

Fudbalska reprezentacija Engleske jedna je od najvećih favorita na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Selektor Geret Sautgejt objavio je juče spisak igrača na koje računa, a već danas je u velikom problemu.

Naime, jedan od najboljih fudbalera na svojoj poziciji u Premijer ligi, Kiran Tripije, doživeo je jutros bizarnu povredu. Njegov Njuksal odlučio je da po završetku sezone otputuje u Australiju i odigra prijateljski meč sa Totehemom koji defanzivac neće pamtiti po dobrom. 

Desni bek je zbog povrede zgloba napustio utakmicu u 36. minutu, njega je zamenio Džejkob Marfi, a Tripije je na klupi držao kesu sa ledom oko noge.

 

 

Podsetimo, Engleska će na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 14. juna do 14. jula  igrati u grupi C protiv Srbije, Danske i Slovenije. Gordi Albion prvi meč igra protiv naše reprezentacije - 16. juna u Gelzenkirhenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike